Proefles autorijden

Jouw persoonlijke lesplan

Voordat je start met het rijlessen is het natuurlijk fijn als je de rijschool kunt proberen. Dat kan ook bij Rijschool Moor door middel van een proefles. Zo leer je de rijinstructeur kennen, en wordt er gekeken naar het benodigde aantal lessen voor jou. Zo krijg je een goed overzicht wat de kosten voor jou zullen zijn. De proefles is gemakkelijk aan te vragen via onze website. De rijinstructeur zal jou thuis op komen halen voor een proefles van 1 uur. Een proefles is de eerste stap naar het halen van je rijbewijs.

Proefles voor gevorderde

Kun je al autorijden maar wil je graag gaan lessen bij Rijschool Moor? Dan is een proefles de perfecte manier om te kijken hoeveel rijlessen jij nog nodig hebt. Ook kun je op deze manier kennis maken met de instructeur. Aan de hand van jouw rijprestaties na de proefles zal de instructeur een goed beeld krijgen van de onderdelen waarop nog geoefend moet worden.

De voordelen van een proefles:

 • Een gratis volwaardige autorijles
 • Kennismaking met jouw vaste rijinstructeur
 • Vrijblijvend, dus geen verplichtingen na jouw proefles!

Start al vanaf 16,5 jaar!

Ben jij al 16,5 jaar of ben je dat bijna? Vraag dan gerust een proefles aan! Vanaf 16,5 jaar mag jij namelijk al beginnen met autorijlessen. Vanaf de dag dat jij 17 bent geworden mag je al praktijkexamen doen. Geslaagd vóór je 18e jaar? Dan mag jij al de weg op onder begeleiding van de door jouw gekozen coaches, hierna mag je vanaf de dag dat jij 18 bent geworden alleen de weg op!

Waarom kiezen voor Rijschool Moor?

Rijschool Moor is een jonge rijschool, die recent de gehele opleiding heeft doorstaan. Alle nieuwtjes en regels zitten dus nog fris in het geheugen. Rijschool Moor heeft een vriendelijke rijinstructeur die al jaren ervaring heeft met de omgang van mensen van jong tot oud. Wil jij graag je rijbewijs halen maar wel een leuke en gezellige tijd hebben tijdens de lessen? Dan ben je bij Rijschool Moor op het juiste adres! Neem gerust vrijblijvend contact op voor eventuele vragen of voor het aanmelden van een proefles.

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Rijschool Moor logo
Rijschool Moor

Stel uw vraag

Proefles autorijden

Rijschool Moor

Tekst - top punten
 • Vriendelijke instructeur.
 • Start al vanaf 16,5 jaar.
 • Goede persoonlijke begeleiding tijdens u autorijlessen. 
 • Rijopleiding op maat en in uw eigen tempo.
 • Kwalitatief goede rijopleidingen tegen een normaal tarief.
 • Vaste instructeur.
 • Een duidelijk beeld van de opleiding door dat we werken met een instructievorderingskaart.
 • Flexibele dagen en tijden.
Rijschool Moor logo
Rijschool Moor
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Tekst - Reviews highlights

Wat zeggen onze klanten?

Rijschool Moor logo
Rijschool Moor

Marvin Blom

Met Danny in de auto is het nooit saai. Altijd in voor een praatje en een grapje. Veel ezelsbruggetjes die je echt helpen met vooral de bijzondere verrichtingen.Van luchtig auto rijden naar de focus er vol op. Het kan allemaal!Hele fijne rijschool en veel succes in de toekomst.

Pim de Leeuw den Bouter

Na de eerste rijles was er al een klik. Niet alleen zijn de lessen heel leerzaam maar ook echt leuk! Danny is een spontane gozer die echt weet hoe hij het moet brengen. Ik heb nooit tegenzin gehad om te moeten lessen. Altijd leerzaam maar vooral heel leuk. Ook wanneer het moeizaam ging wist hij het goed en kalmerend te brengen. Ik heb een top tijd gehad bij je in de auto en ga dit ook zeker missen. Bedankt voor alle moeite en flexibiliteit in en rond de lessen. Hopen dat ik je nog is mag inhalen op de snelweg ;)

Romy

Wat een aanrader is dit!! Wil je leuke, leerzame en ook gezellige lessen dan ben je bij Danny aan het goede adres. Hij blijft altijd rustig, legt alles goed uit en stelt je vanaf moment 1 op je gemak. Bedankt voor alle lessen en zeker mega blij dat ik door jouw lessen mijn rijbewijs in 1x heb gehaald!

Lolitha

Vond het vanaf dag 1 al hele fijne rij instructeur, hij neemt de tijd voor je en stel je gerust achter het stuur, hij neemt alle tijd voor je en legt dingen goed uit, zal hem zeker aan raden

Joffrey Verschoor

Top rijschool, zeker aan te raden! Als je een rijschool zoekt met een aardige en leuke rijinstructeur moet je zeker bij moor komen! In 1x geslaagd, top!

Meer reviews
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-1
Rijschool-moor-lesauto-1

Copyright © 2021 Rijschool Moor | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM