Tekst - Home

Rijschool Moor

Wil jij je rijbewijs halen? Meld je nu aan voor een proefles bij Rijschool Moor.

Wij zijn een rijschool die lest in de omgeving van Schoonhoven. Waarom kies je voor ons? Rijschool Moor is een jonge rijschool die net de hele opleiding doorstaan heeft, en dus alle nieuwe weetjes en regels fris in het geheugen heeft staan.

Wil jij in een leuke gezellige tijd je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een goede rijopleiding is namelijk een kostbare zaak, deze moet goed maar uiteraard ook betaalbaar zijn. Daarom is het van groot belang bij het uitzoeken van een rijschool dat deze voldoet aan bepaalde eisen.

Uiteraard houden wij rekening met alle aangescherpte maatregelen rondom COVID-19.

Bij ons krijgt u:

  • Goede persoonlijke begeleiding tijdens uw autorijlessen.
  • Rijopleiding op maat en in uw eigen tempo.
  • Kwalitatief goede rijopleidingen tegen een normaal tarief.
  • Vaste instructeur.
  • Een duidelijk beeld van de opleiding door dat we werken met een instructievorderingskaart.
  • Flexibele dagen en tijden.
  • Verder houden wij alles bij voor de leerlingen met behulp van een instructievorderingskaart. Zo kunnen wij een goed beeld schetsen hoever leerlingen zijn met hun opleiding. En hebben ze zelf ook duidelijk inzicht in hun voortgang.
  • Maak een afspraak voor een proefles en tot snel.
Rijschool Moor logo
Rijschool Moor
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Tekst - Reviews highlights

Wat zeggen onze klanten?

Rijschool Moor logo
Rijschool Moor

Marvin Blom

Met Danny in de auto is het nooit saai. Altijd in voor een praatje en een grapje. Veel ezelsbruggetjes die je echt helpen met vooral de bijzondere verrichtingen.Van luchtig auto rijden naar de focus er vol op. Het kan allemaal!Hele fijne rijschool en veel succes in de toekomst.

Pim de Leeuw den Bouter

Na de eerste rijles was er al een klik. Niet alleen zijn de lessen heel leerzaam maar ook echt leuk! Danny is een spontane gozer die echt weet hoe hij het moet brengen. Ik heb nooit tegenzin gehad om te moeten lessen. Altijd leerzaam maar vooral heel leuk. Ook wanneer het moeizaam ging wist hij het goed en kalmerend te brengen. Ik heb een top tijd gehad bij je in de auto en ga dit ook zeker missen. Bedankt voor alle moeite en flexibiliteit in en rond de lessen. Hopen dat ik je nog is mag inhalen op de snelweg ;)

Romy

Wat een aanrader is dit!! Wil je leuke, leerzame en ook gezellige lessen dan ben je bij Danny aan het goede adres. Hij blijft altijd rustig, legt alles goed uit en stelt je vanaf moment 1 op je gemak. Bedankt voor alle lessen en zeker mega blij dat ik door jouw lessen mijn rijbewijs in 1x heb gehaald!

Lolitha

Vond het vanaf dag 1 al hele fijne rij instructeur, hij neemt de tijd voor je en stel je gerust achter het stuur, hij neemt alle tijd voor je en legt dingen goed uit, zal hem zeker aan raden

Joffrey Verschoor

Top rijschool, zeker aan te raden! Als je een rijschool zoekt met een aardige en leuke rijinstructeur moet je zeker bij moor komen! In 1x geslaagd, top!

Meer reviews
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-1
Rijschool-moor-lesauto-1

Copyright © 2021 Rijschool Moor | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM