Reviews

Rijschool Moor

Bekijk hier alle reviews

Reactie plaatsen

Reactie geplaatst door Nick Tuithof op 13 september 2021

Het waren erg leuke, gezellige en vooral leerzame lessen. Er werd ook goed rekening gehouden met wat je kon en met wat je nog niet kon, hierop werder de lessen ook op aangepast. Zeker een aanrader!

Reactie geplaatst door Robbin Reijm op 30 augustus 2021

Vanaf minuut 1 al een goed gevoel gehad bij deze rijschool , danny heeft heel veel geduld en stelt je altijd op je gemak. Altijd duidelijke instructies en een vertrouwd gevoel. Heb hier met veel plezier en met veel gezelligheid gelest .Zeker een aanrader

Reactie geplaatst door Amber op 25 augustus 2021

Een hele goede rijschool met een fijne instructeur. Danny heeft veel geduld en legt dingen goed en duidelijk uit. Daarnaast is het altijd super gezellig in de auto. Ik heb hier met veel plezier gelest en zou de rijschool ook zeker aanraden.

Reactie geplaatst door Naomi van der Hoeven op 24 augustus 2021

Goede rijschool met een goede instructeur. Nooit chagrijnig en leert je autorijden op een leuke, vlotte en gezellige manier. Ook is Danny flexibel in de planning en hij stelt iedereen zo veel als kan tevreden hiermee. Met veel plezier mijn lessen bij Danny gevolgd en ik ga de gezelligheid zeker missen! Een aanrader.

Reactie geplaatst door Joram op 20 augustus 2021

Fantastische autorijschool! Instructeur stelt je op je gemak. Legt alles goed uit en heeft een goede veilige auto om in te rijden. Kortom een echte aanrader om bij deze rijschool lessen!

Reactie geplaatst door Nova Veth op 20 augustus 2021

Super rijschool, echt een aanrader! Vanaf moment 1 erg gezellig in de auto. De manier van lesgeven is erg prettig en tijdens moeilijke momenten weet Danny je goed op je gemak te stellen. Tijdens de lessen ook veel handige tips gekregen, echt top!

Reactie geplaatst door Brian Becking op 11 augustus 2021

Beste rijschool die er is, in een keer geslaagd en met alle vertrouwen gereden dankzij Danny. Altijd een praatje en handige tips, ik raad hem zeker aan. Super bedankt!

Reactie geplaatst door Rens Glastra op 2 augustus 2021

Vandaag in 1x geslaagd. Hele gezellige en goede lessen gehad, flexibel in de lestijden, goede en duidelijke uitleg. Lol gehad en serieus als het nodig is. Goed meedenken. Zoek je een goede en fijne rijschool, kies dan voor Rijschool Moor!

Reactie geplaatst door Luuk op 30 juli 2021

Een hele leuke rijschool in combinatie met een top rij-instructeur! Zo leer je rijden op een prettige en fijne manier!! Heel erg bedankt!!!

Reactie geplaatst door Olav op 28 juli 2021

Top rijschool zou iedereen dit aanraden om op een leuke en leerzame manier hun rijbewijs te halen

Reactie geplaatst door Peter Anker op 20 juli 2021

Super rijschool. Vanaf dag 1 elke les gelachen maar tegelijkertijd ook veel geleerd. Dus zoek jij een rijschool kies zeker voor deze. Bedankt Danny????

Reactie geplaatst door Bart Alta op 13 juli 2021

Super rijschool met vriendelijke instructeur, leuke en duidelijke lessen gehad. Het inplannen van de lessen was makkelijk en flexibel. Bedankt Danny!

Reactie geplaatst door Marvin Blom op 12 juli 2021

Met Danny in de auto is het nooit saai. Altijd in voor een praatje en een grapje. Veel ezelsbruggetjes die je echt helpen met vooral de bijzondere verrichtingen.Van luchtig auto rijden naar de focus er vol op. Het kan allemaal!Hele fijne rijschool en veel succes in de toekomst.

Reactie geplaatst door Pim de Leeuw den Bouter op 12 juli 2021

Na de eerste rijles was er al een klik. Niet alleen zijn de lessen heel leerzaam maar ook echt leuk! Danny is een spontane gozer die echt weet hoe hij het moet brengen. Ik heb nooit tegenzin gehad om te moeten lessen. Altijd leerzaam maar vooral heel leuk. Ook wanneer het moeizaam ging wist hij het goed en kalmerend te brengen. Ik heb een top tijd gehad bij je in de auto en ga dit ook zeker missen. Bedankt voor alle moeite en flexibiliteit in en rond de lessen. Hopen dat ik je nog is mag inhalen op de snelweg ;)

Reactie geplaatst door Romy op 25 juni 2021

Wat een aanrader is dit!! Wil je leuke, leerzame en ook gezellige lessen dan ben je bij Danny aan het goede adres. Hij blijft altijd rustig, legt alles goed uit en stelt je vanaf moment 1 op je gemak. Bedankt voor alle lessen en zeker mega blij dat ik door jouw lessen mijn rijbewijs in 1x heb gehaald!

Reactie geplaatst door Lolitha op 19 mei 2021

Vond het vanaf dag 1 al hele fijne rij instructeur, hij neemt de tijd voor je en stel je gerust achter het stuur, hij neemt alle tijd voor je en legt dingen goed uit, zal hem zeker aan raden

Reactie geplaatst door Joffrey Verschoor op 12 mei 2021

Top rijschool, zeker aan te raden! Als je een rijschool zoekt met een aardige en leuke rijinstructeur moet je zeker bij moor komen! In 1x geslaagd, top!

Reactie plaatsen

Reviews

Rijschool Moor

Tekst - top punten
  • Vriendelijke instructeur.
  • Start al vanaf 16,5 jaar.
  • Goede persoonlijke begeleiding tijdens u autorijlessen. 
  • Rijopleiding op maat en in uw eigen tempo.
  • Kwalitatief goede rijopleidingen tegen een normaal tarief.
  • Vaste instructeur.
  • Een duidelijk beeld van de opleiding door dat we werken met een instructievorderingskaart.
  • Flexibele dagen en tijden.
Rijschool Moor logo
Rijschool Moor
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Tekst - Reviews highlights

Wat zeggen onze klanten?

Rijschool Moor logo
Rijschool Moor

Marvin Blom

Met Danny in de auto is het nooit saai. Altijd in voor een praatje en een grapje. Veel ezelsbruggetjes die je echt helpen met vooral de bijzondere verrichtingen.Van luchtig auto rijden naar de focus er vol op. Het kan allemaal!Hele fijne rijschool en veel succes in de toekomst.

Pim de Leeuw den Bouter

Na de eerste rijles was er al een klik. Niet alleen zijn de lessen heel leerzaam maar ook echt leuk! Danny is een spontane gozer die echt weet hoe hij het moet brengen. Ik heb nooit tegenzin gehad om te moeten lessen. Altijd leerzaam maar vooral heel leuk. Ook wanneer het moeizaam ging wist hij het goed en kalmerend te brengen. Ik heb een top tijd gehad bij je in de auto en ga dit ook zeker missen. Bedankt voor alle moeite en flexibiliteit in en rond de lessen. Hopen dat ik je nog is mag inhalen op de snelweg ;)

Romy

Wat een aanrader is dit!! Wil je leuke, leerzame en ook gezellige lessen dan ben je bij Danny aan het goede adres. Hij blijft altijd rustig, legt alles goed uit en stelt je vanaf moment 1 op je gemak. Bedankt voor alle lessen en zeker mega blij dat ik door jouw lessen mijn rijbewijs in 1x heb gehaald!

Lolitha

Vond het vanaf dag 1 al hele fijne rij instructeur, hij neemt de tijd voor je en stel je gerust achter het stuur, hij neemt alle tijd voor je en legt dingen goed uit, zal hem zeker aan raden

Joffrey Verschoor

Top rijschool, zeker aan te raden! Als je een rijschool zoekt met een aardige en leuke rijinstructeur moet je zeker bij moor komen! In 1x geslaagd, top!

Meer reviews
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-1
Rijschool-moor-lesauto-1

Copyright © 2021 Rijschool Moor | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM