Schoonhoven

Rijles met autorijschool Moor bij jou in Schoonhoven en omgeving

Voor het halen van je rijbewijs ben je hier op het juiste adres! Bij autorijschool Moor staat service en kwaliteit voorop. Wanneer je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met autorijlessen. Hoeveel rijlessen je nodig hebt is per persoon verschillend. Het gemiddeld aantal rijlessen tot aan het examen is tussen de 30 en de 50 uur rijles. Om jou een idee te kunnen geven van het aantal lessen dat wij denken dat je nodig hebt, is een proefles aan te raden. Een gratis proefles bij jou in Schoonhoven is makkelijk en snel aan te vragen. Zo maak jij gelijk kennis met de rijinstructeur en krijg jij een indicatie voor het aantal rijlessen die je nodig zal hebben.

Autorijlessen en je theorie examen halen

Als jij in Schoonhoven wil gaan starten met rijlessen is het nog niet noodzakelijk je theoriecertificaat al op zak te hebben. Wel is het aan te raden om alvast te beginnen met het leren voor je theorie examen. Dit geeft jou in de praktijk vele voordelen. Zelf kun je makkelijk een theorie examen aanvragen bij het CBR. Ook kun je kiezen voor een theoriecursus in 1 dag. Dan zal jij ‘s morgens les krijgen over het theorie examen die je hierna ‘s middags zal gaan afleggen. Vanaf de dag dat jij de theorie certificaat behaald hebt, is deze 1,5 jaar geldig. Het is dus verstandig om hier rekening mee te houden.

De weg richting jouw rijbewijs!

Gedurende de autorijlessen zal je erg veel gaan leren, om het rijlessen jou zo leuk en makkelijk mogelijk te maken wordt alles stap voor stap aan je uitgelegd. Je zal dus niet gelijk beginnen met rijden op de snelweg. Eerst zal je inzicht gaan krijgen in de lesauto. Hierna krijg jij de auto steeds meer onder controle en zal je steeds meer zelf gaan rijden. Nadat jij de basisvaardigheden onder controle hebt wordt er meer focus gelegd op de dingen die om je heen gebeuren. Denk hierbij aan diverse verkeersregels en verkeersborden waar je mee te maken krijgt. Na vele malen herhalen zal alles steeds meer vanzelf gaan, het is dan ook de bedoeling dat jij zal gaan rijden op je routine. Tijdens jouw praktijkexamen wordt tenslotte ook van je verwacht dat je zal zelf zal gaan rijden en de auto onder controle hebt. De vorderingen jij maakt tijdens de lessen worden bij Rijschool Moor bijgehouden met een instructievorderingenkaart, zo houden wij jouw lessen zo effectief mogelijk!

Het halen van je rijbewijs

Na het vele lessen komt het praktijkexamen steeds dichterbij. Tijdens dit examen zal jij de examinator moeten laten zien wat jij allemaal geleerd hebt tijdens lessen. Het is tenslotte de bedoeling dat jij zelfstandig, verantwoord en vooral veilig kan gaan rijden en je de auto onder controle hebt. Dit examen wordt afgelegd bij het CBR bij jou in de buurt en duurt +- 35 minuten. Wanneer je geslaagd bent mag jij dan eindelijk je rijbewijs gaan ophalen bij jouw gemeente in Schoonhoven!

Neem contact op

Rijschool Moor logo
Rijschool Moor

Stel uw vraag

Autorijles | Schoonhoven

Rijschool Moor

Tekst - top punten
  • Vriendelijke instructeur.
  • Start al vanaf 16,5 jaar.
  • Goede persoonlijke begeleiding tijdens u autorijlessen. 
  • Rijopleiding op maat en in uw eigen tempo.
  • Kwalitatief goede rijopleidingen tegen een normaal tarief.
  • Vaste instructeur.
  • Een duidelijk beeld van de opleiding door dat we werken met een instructievorderingskaart.
  • Flexibele dagen en tijden.
Rijschool Moor logo
Rijschool Moor
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Tekst - Reviews highlights

Wat zeggen onze klanten?

Rijschool Moor logo
Rijschool Moor

Nick Tuithof

Het waren erg leuke, gezellige en vooral leerzame lessen. Er werd ook goed rekening gehouden met wat je kon en met wat je nog niet kon, hierop werder de lessen ook op aangepast. Zeker een aanrader!

Robbin Reijm

Vanaf minuut 1 al een goed gevoel gehad bij deze rijschool , danny heeft heel veel geduld en stelt je altijd op je gemak. Altijd duidelijke instructies en een vertrouwd gevoel. Heb hier met veel plezier en met veel gezelligheid gelest .Zeker een aanrader

Amber

Een hele goede rijschool met een fijne instructeur. Danny heeft veel geduld en legt dingen goed en duidelijk uit. Daarnaast is het altijd super gezellig in de auto. Ik heb hier met veel plezier gelest en zou de rijschool ook zeker aanraden.

Naomi van der Hoeven

Goede rijschool met een goede instructeur. Nooit chagrijnig en leert je autorijden op een leuke, vlotte en gezellige manier. Ook is Danny flexibel in de planning en hij stelt iedereen zo veel als kan tevreden hiermee. Met veel plezier mijn lessen bij Danny gevolgd en ik ga de gezelligheid zeker missen! Een aanrader.

Joram

Fantastische autorijschool! Instructeur stelt je op je gemak. Legt alles goed uit en heeft een goede veilige auto om in te rijden. Kortom een echte aanrader om bij deze rijschool lessen!

Nova Veth

Super rijschool, echt een aanrader! Vanaf moment 1 erg gezellig in de auto. De manier van lesgeven is erg prettig en tijdens moeilijke momenten weet Danny je goed op je gemak te stellen. Tijdens de lessen ook veel handige tips gekregen, echt top!

Brian Becking

Beste rijschool die er is, in een keer geslaagd en met alle vertrouwen gereden dankzij Danny. Altijd een praatje en handige tips, ik raad hem zeker aan. Super bedankt!

Rens Glastra

Vandaag in 1x geslaagd. Hele gezellige en goede lessen gehad, flexibel in de lestijden, goede en duidelijke uitleg. Lol gehad en serieus als het nodig is. Goed meedenken. Zoek je een goede en fijne rijschool, kies dan voor Rijschool Moor!

Luuk

Een hele leuke rijschool in combinatie met een top rij-instructeur! Zo leer je rijden op een prettige en fijne manier!! Heel erg bedankt!!!

Olav

Top rijschool zou iedereen dit aanraden om op een leuke en leerzame manier hun rijbewijs te halen

Peter Anker

Super rijschool. Vanaf dag 1 elke les gelachen maar tegelijkertijd ook veel geleerd. Dus zoek jij een rijschool kies zeker voor deze. Bedankt Danny????

Bart Alta

Super rijschool met vriendelijke instructeur, leuke en duidelijke lessen gehad. Het inplannen van de lessen was makkelijk en flexibel. Bedankt Danny!

Marvin Blom

Met Danny in de auto is het nooit saai. Altijd in voor een praatje en een grapje. Veel ezelsbruggetjes die je echt helpen met vooral de bijzondere verrichtingen.Van luchtig auto rijden naar de focus er vol op. Het kan allemaal!Hele fijne rijschool en veel succes in de toekomst.

Pim de Leeuw den Bouter

Na de eerste rijles was er al een klik. Niet alleen zijn de lessen heel leerzaam maar ook echt leuk! Danny is een spontane gozer die echt weet hoe hij het moet brengen. Ik heb nooit tegenzin gehad om te moeten lessen. Altijd leerzaam maar vooral heel leuk. Ook wanneer het moeizaam ging wist hij het goed en kalmerend te brengen. Ik heb een top tijd gehad bij je in de auto en ga dit ook zeker missen. Bedankt voor alle moeite en flexibiliteit in en rond de lessen. Hopen dat ik je nog is mag inhalen op de snelweg ;)

Romy

Wat een aanrader is dit!! Wil je leuke, leerzame en ook gezellige lessen dan ben je bij Danny aan het goede adres. Hij blijft altijd rustig, legt alles goed uit en stelt je vanaf moment 1 op je gemak. Bedankt voor alle lessen en zeker mega blij dat ik door jouw lessen mijn rijbewijs in 1x heb gehaald!

Lolitha

Vond het vanaf dag 1 al hele fijne rij instructeur, hij neemt de tijd voor je en stel je gerust achter het stuur, hij neemt alle tijd voor je en legt dingen goed uit, zal hem zeker aan raden

Joffrey Verschoor

Top rijschool, zeker aan te raden! Als je een rijschool zoekt met een aardige en leuke rijinstructeur moet je zeker bij moor komen! In 1x geslaagd, top!

Meer reviews
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-1
Rijschool-moor-lesauto-1

Copyright © 2021 Rijschool Moor | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM