Bergambacht

Rijles met autorijschool Moor bij jou in Bergambacht en omgeving

Voor het halen van je rijbewijs ben je hier op het juiste adres! Bij autorijschool Moor staat service en kwaliteit voorop. Wanneer je 16,5 jaar oud bent mag je beginnen met autorijlessen. Hoeveel rijlessen je nodig hebt is per persoon verschillend. Het gemiddeld aantal rijlessen tot aan het examen is tussen de 30 en de 50 uur rijles. Om jou een idee te kunnen geven van het aantal lessen dat wij denken dat je nodig hebt, is een proefles aan te raden. Een gratis proefles bij jou in Bergambacht is makkelijk en snel aan te vragen. Zo maak jij gelijk kennis met de rijinstructeur en krijg jij een indicatie voor het aantal rijlessen die je nodig zal hebben.

Autorijlessen en je theorie examen halen

Als jij in Bergambacht wil gaan starten met rijlessen is het nog niet noodzakelijk je theoriecertificaat al op zak te hebben. Wel is het aan te raden om alvast te beginnen met het leren voor je theorie examen. Dit geeft jou in de praktijk vele voordelen. Zelf kun je makkelijk een theorie examen aanvragen bij het CBR. Ook kun je kiezen voor een theoriecursus in 1 dag. Dan zal jij ‘s morgens les krijgen over het theorie examen die je hierna ‘s middags zal gaan afleggen. Vanaf de dag dat jij de theorie certificaat behaald hebt, is deze 1,5 jaar geldig. Het is dus verstandig om hier rekening mee te houden.

De weg richting jouw rijbewijs!

Gedurende de autorijlessen zal je erg veel gaan leren, om het rijlessen jou zo leuk en makkelijk mogelijk te maken wordt alles stap voor stap aan je uitgelegd. Je zal dus niet gelijk beginnen met rijden op de snelweg. Eerst zal je inzicht gaan krijgen in de lesauto. Hierna krijg jij de auto steeds meer onder controle en zal je steeds meer zelf gaan rijden. Nadat jij de basisvaardigheden onder controle hebt wordt er meer focus gelegd op de dingen die om je heen gebeuren. Denk hierbij aan diverse verkeersregels en verkeersborden waar je mee te maken krijgt. Na vele malen herhalen zal alles steeds meer vanzelf gaan, het is dan ook de bedoeling dat jij zal gaan rijden op je routine. Tijdens jouw praktijkexamen wordt tenslotte ook van je verwacht dat je zal zelf zal gaan rijden en de auto onder controle hebt. De vorderingen jij maakt tijdens de lessen worden bij Rijschool Moor bijgehouden met een instructievorderingenkaart, zo houden wij jouw lessen zo effectief mogelijk!

Het halen van je rijbewijs

Na het vele lessen komt het praktijkexamen steeds dichterbij. Tijdens dit examen zal jij de examinator moeten laten zien wat jij allemaal geleerd hebt tijdens lessen. Het is tenslotte de bedoeling dat jij zelfstandig, verantwoord en vooral veilig kan gaan rijden en je de auto onder controle hebt. Dit examen wordt afgelegd bij het CBR bij jou in de buurt en duurt +- 35 minuten. Wanneer je geslaagd bent mag jij dan eindelijk je rijbewijs gaan ophalen bij jouw gemeente in Bergambacht!

Neem contact op

Rijschool Moor logo
Rijschool Moor

Stel uw vraag

Autorijles | Bergambacht

Rijschool Moor

Tekst - top punten
  • Vriendelijke instructeur.
  • Start al vanaf 16,5 jaar.
  • Goede persoonlijke begeleiding tijdens u autorijlessen. 
  • Rijopleiding op maat en in uw eigen tempo.
  • Kwalitatief goede rijopleidingen tegen een normaal tarief.
  • Vaste instructeur.
  • Een duidelijk beeld van de opleiding door dat we werken met een instructievorderingskaart.
  • Flexibele dagen en tijden.
Rijschool Moor logo
Rijschool Moor
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-1
Rijschool-moor-lesauto-1

Copyright © 2021 Rijschool Moor | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM