Schoonhoven

Het kostenplaatje voor jouw rijbewijs in Schoonhoven

Wat kost het rijlessen in Schoonhoven nou voor jou? Bij iedereen is het aantal nodige rijlessen erg verschillend. Hierdoor is een vaste prijs noemen erg lastig. Verschillende factoren bepalen het aantal nodige lessen voor jou. Denk hierbij aan het instapniveau op het gebied van voertuigcontrole en verkeersinzicht. Ook verschilt het leertempo per persoon en is de ene leerling meer ontspannen als de ander. De rijinstructeur zal jou tijdens een gratis proefles in Schoonhoven een indicatie geven van het nodige aantal lessen. Hierna kan jij zelf kiezen of er pakket is dat bij je past.

Kosten rijlessen in Schoonhoven en omgeving
1 rijles kost €47,50 per uur
CBR praktijk examen €250,-
CBR tussentijdse toets €225,-
Wij hebben 3 verschillende pakketten samengesteld voor de leerlingen:

Basis pakketNormaal pakket
Gratis proeflesGratis proefles
30 uur rijles40 uur rijles
Inclusief 1 CBR praktijkexamenInclusief 1 CBR praktijkexamen
Vanaf 16,5 jaarVanaf 16,5 jaar
Betalen in 4 termijnen mogelijk Betalen in 4 termijnen mogelijk 
€1675,-  €2150,-

Uitgebreid pakket
Gratis proefles
50 uur rijles
Inclusief 1 CBR praktijkexamen
Vanaf 16,5 jaar
Betalen in 4 termijnen mogelijk

€2625,-

Het Pleister-Pakket, speciaal voor jou in Schoonhoven

Niet in een keer geslaagd? Dat is erg vervelend, wel hebben wij hier een passende oplossing voor: het Pleister-Pakket. Het Pleister Pakket bestaat uit 8 lessen plus een CBR praktijkexamen voor €582,50, bij dit pakket krijg je voor wat positieve energie 1 gratis les van ons!

Over Rijschool Moor

Rijschool Moor is een rijschool die les geeft bij jou in Schoonhoven en omgeving. Een jonge rijschool waarbij de rijinstructeur zelf net de opleiding gevolgd heeft. De nodige weetjes en regels. Rijlessen moeten niet alleen effectief zijn maar het is ook net zo belangrijk dat de leerlingen een leuke tijd hebben met het rijlessen in Schoonhoven en omgeving en ze zich op hun gemak voelen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor eventuele vragen of voor het aanmelden van een proefles.

Neem contact op

Rijschool Moor logo
Rijschool Moor

Stel uw vraag

Kosten autorijles | Schoonhoven

Rijschool Moor

Tekst - top punten
  • Vriendelijke instructeur.
  • Start al vanaf 16,5 jaar.
  • Goede persoonlijke begeleiding tijdens u autorijlessen. 
  • Rijopleiding op maat en in uw eigen tempo.
  • Kwalitatief goede rijopleidingen tegen een normaal tarief.
  • Vaste instructeur.
  • Een duidelijk beeld van de opleiding door dat we werken met een instructievorderingskaart.
  • Flexibele dagen en tijden.
Rijschool Moor logo
Rijschool Moor
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Tekst - Reviews highlights

Wat zeggen onze klanten?

Rijschool Moor logo
Rijschool Moor

Loïs Koppe

Hele leuke rijschool! Met veel plezier heb ik mijn rijbewijs mogen behalen. Bedankt voor alles!

Luuk

Hele fijne rijschool! Danny is heel relaxed en weet alles goed, duidelijk en op een fijne manier uit te leggen. Altijd gezellig tijdens de rijlessen en snel contact via Whatsapp. Top rijschool!

JesseJaimy Hecker

Ik heb wat problemen gehad met mijn vorige rijschool waardoor ik langere tijd niet meer durfte te rijden. Door Danny is het me gelukt om mijn rijbewijs binnen 20 uur in 1 keer te halen. Ik ben super blij met hem en hij heeft me geweldig geholpen! Hebben heerlijk gelachen en heeft hele fijne trucjes om de biezondere handelingen goed te halen.

Britt de Bruin

Hele fijne en gezellige lessen, Danny is zeker een aanrader!

Jip van Ipenburg

Geweldige rijschool. Was altijd gezellig en leerzaam. Zeker aan te raden om hier te gaan lessen!

Gijs Seppen

Ik heb echt hele fijne en gezellige lessen gehad met Danny. Alles wordt rustig uitgelegd en met geduld. Ik heb hem hierdoor in 1 keer gehaald echt super.

Sophie

Heel veel gelachen, wat heb ik met plezier de rijlessen gevolgd! Echt een aanrader als je met plezier en veel lol goed wilt leren rijden????????

Stijn

SUPER super gozer die Danny, alle reacties die geplaats zijn, zijn allemaal waar. Heb wat Last van beperkingen, en daarin is hij heel goed. Veel geduld en begrip. Echt een aanrader.

Eelke Jongsma

Danny bracht mij de rust en bekwaamheid die ik nodig had in het verkeer. Dankzij zijn deskundige adviezen, leerde ik de regels en waarom deze toegepast moesten worden. Naast zijn deskundigheid, is Danny een zeer sociaal en prettig persoon om naast je te hebben in de auto. Voor mij creëerde hij een hele veilige omgeving waar ruimte was om te leren en lachen. Kortom; in mijn optiek kun je je geen betere rijschool wensen. Alle lof! ????

Esmee Hondsmerk

Ik heb met veel plezier mijn rijlessen gevolgd bij Danny! Super gezellig en ook erg leerzaam. Daarnaast ook nog eens in 1x geslaagd. Kortom: top en zeker aan te bevelen!

Wieke

Altijd super gezellige lessen gehad, en in 1x me rijbewijs gehaald!! :)

Lucas

Gelige rijinstructeur legd alles goed uit je kan heel goed van hem leeren

Lucas

Danny is een gezellige rijinstructeur en serieus als het moet. Je hebt altijd een praatje met hem waardoor het gezellig rijden is. Ondertussen leert hij je heel veel en geeft goede aanwijzingen. Als er bijvoorbeeld problemen zijn met het cbr doet hij er alles aan om dit voor je op te lossen. Al met al een hartstikke fijne rijinstructeur.

Dyon van Baggem

Danny is zonder twijfel een geweldige rij instructeur. Hij maakt je echt goed klaar voor het examen en het is ook nog is gezellig in de auto. Alles is goed uitgelegd en geofend. Hierdoor ben ik dan ook in 1 keer geslaagd! Rijschool Moor is in mijn mening zeker een aanrader.Ik kon al niet wachten om auto te rijden en rijschool Moor heeft het tijdens de lessen alleen maar nog leuker gemaakt!Dankjewel voor alle gezelligheid, rijlessen en natuurlijk mijn rijbewijs ;).

Quincy heikoop

De rijlessen bij danny moor zijn top, geeft een goeie en duidelijk uitleg hoe alles moet heeft ook veel tips hoe je ieys kan onthouden.

Tim Schep

Hele leuke rijschool! Met heel erg veel plezier mijn rijbewijs mogen halen, bedankt man!

Fenne Heikoop

Rijlessen bij Rijschool Moor zijn top! Goede begeleiding, hele gezellige en fijne sfeer. Altijd in voor een grapje! Aanrader!!

Lars

Onwijs leuke rijschool, heb met veel plezier me rijbewijs gehaald. altijd gezellige maar ook serieuze gesprekken, echt een aanrader.

Thomas Kuyf

Een helle goed man die echt veel goeie tips geeft waardoor je veel makkelijker het kijk schema in je hooft krijcht en op onoverlijke zichtlijnen kruis punten veel rustiger rijd om altijd goed tekunnen in grijpen als er een van rechts komt en dan rij je in ze versnelling 1

Lucas de Hoop

Hele goede rijschool toffe vent zeker aanbevolen

Lars

Met veel plezier gelesd altijd gezellig in de auto en veel geleerd

Kayleigh

Superfijne, gezellige en leerzame rijlessen gehad! Feedback werd op een positieve manier gegeven en wanneer iets goed ging werd dat ook benadrukt wat hielp bij de zelfverzekerdheid. Ik stapte altijd met een goed gevoel de auto in en had geen betere rijschool uit kunnen kiezen! Zeker weten aan te raden!

Christel Breedijk

Kan niets anders zeggen dan een top rijschool! Ik heb in een korte periode onwijs veel geleerd van Danny. Alles was duidelijk en als er iets is wat je niet helemaal onder de knie kreeg bleef hij je motiveren om het toch te doen slagen. Met Danny was het ook altijd heel gezellig in de auto, altijd een leuke babbel. Ik zou de rijschool zeker weten aanraden !

Lieke Stoppelenburg

Top rijschool, zeker aan te raden! Danny heeft altijd veel geduld en legt alles goed en duidelijk uit. En het is ook nog eens gezellig:)

Nick Tuithof

Het waren erg leuke, gezellige en vooral leerzame lessen. Er werd ook goed rekening gehouden met wat je kon en met wat je nog niet kon, hierop werder de lessen ook op aangepast. Zeker een aanrader!

Robbin Reijm

Vanaf minuut 1 al een goed gevoel gehad bij deze rijschool , danny heeft heel veel geduld en stelt je altijd op je gemak. Altijd duidelijke instructies en een vertrouwd gevoel. Heb hier met veel plezier en met veel gezelligheid gelest .Zeker een aanrader

Amber

Een hele goede rijschool met een fijne instructeur. Danny heeft veel geduld en legt dingen goed en duidelijk uit. Daarnaast is het altijd super gezellig in de auto. Ik heb hier met veel plezier gelest en zou de rijschool ook zeker aanraden.

Naomi van der Hoeven

Goede rijschool met een goede instructeur. Nooit chagrijnig en leert je autorijden op een leuke, vlotte en gezellige manier. Ook is Danny flexibel in de planning en hij stelt iedereen zo veel als kan tevreden hiermee. Met veel plezier mijn lessen bij Danny gevolgd en ik ga de gezelligheid zeker missen! Een aanrader.

Joram

Fantastische autorijschool! Instructeur stelt je op je gemak. Legt alles goed uit en heeft een goede veilige auto om in te rijden. Kortom een echte aanrader om bij deze rijschool lessen!

Nova Veth

Super rijschool, echt een aanrader! Vanaf moment 1 erg gezellig in de auto. De manier van lesgeven is erg prettig en tijdens moeilijke momenten weet Danny je goed op je gemak te stellen. Tijdens de lessen ook veel handige tips gekregen, echt top!

Brian Becking

Beste rijschool die er is, in een keer geslaagd en met alle vertrouwen gereden dankzij Danny. Altijd een praatje en handige tips, ik raad hem zeker aan. Super bedankt!

Rens Glastra

Vandaag in 1x geslaagd. Hele gezellige en goede lessen gehad, flexibel in de lestijden, goede en duidelijke uitleg. Lol gehad en serieus als het nodig is. Goed meedenken. Zoek je een goede en fijne rijschool, kies dan voor Rijschool Moor!

Luuk

Een hele leuke rijschool in combinatie met een top rij-instructeur! Zo leer je rijden op een prettige en fijne manier!! Heel erg bedankt!!!

Olav

Top rijschool zou iedereen dit aanraden om op een leuke en leerzame manier hun rijbewijs te halen

Peter Anker

Super rijschool. Vanaf dag 1 elke les gelachen maar tegelijkertijd ook veel geleerd. Dus zoek jij een rijschool kies zeker voor deze. Bedankt Danny????

Bart Alta

Super rijschool met vriendelijke instructeur, leuke en duidelijke lessen gehad. Het inplannen van de lessen was makkelijk en flexibel. Bedankt Danny!

Marvin Blom

Met Danny in de auto is het nooit saai. Altijd in voor een praatje en een grapje. Veel ezelsbruggetjes die je echt helpen met vooral de bijzondere verrichtingen.Van luchtig auto rijden naar de focus er vol op. Het kan allemaal!Hele fijne rijschool en veel succes in de toekomst.

Pim de Leeuw den Bouter

Na de eerste rijles was er al een klik. Niet alleen zijn de lessen heel leerzaam maar ook echt leuk! Danny is een spontane gozer die echt weet hoe hij het moet brengen. Ik heb nooit tegenzin gehad om te moeten lessen. Altijd leerzaam maar vooral heel leuk. Ook wanneer het moeizaam ging wist hij het goed en kalmerend te brengen. Ik heb een top tijd gehad bij je in de auto en ga dit ook zeker missen. Bedankt voor alle moeite en flexibiliteit in en rond de lessen. Hopen dat ik je nog is mag inhalen op de snelweg ;)

Romy

Wat een aanrader is dit!! Wil je leuke, leerzame en ook gezellige lessen dan ben je bij Danny aan het goede adres. Hij blijft altijd rustig, legt alles goed uit en stelt je vanaf moment 1 op je gemak. Bedankt voor alle lessen en zeker mega blij dat ik door jouw lessen mijn rijbewijs in 1x heb gehaald!

Lolitha

Vond het vanaf dag 1 al hele fijne rij instructeur, hij neemt de tijd voor je en stel je gerust achter het stuur, hij neemt alle tijd voor je en legt dingen goed uit, zal hem zeker aan raden

Joffrey Verschoor

Top rijschool, zeker aan te raden! Als je een rijschool zoekt met een aardige en leuke rijinstructeur moet je zeker bij moor komen! In 1x geslaagd, top!

Meer reviews
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-1
Rijschool-moor-lesauto-1

Copyright © 2024 Rijschool Moor | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM