Autorijles

Rijles bij autorijschool Moor

Voor het halen van je rijbewijs ben je hier op het juiste adres! Bij Autorijschool Moor staat service en kwaliteit voorop. Autorijles mag je volgen zodra je 16,5 jaar oud bent. Gemiddeld hebben leerlingen tussen 30 en de 50 autorijlessen van 60 min nodig om het rijbewijs te halen. Om je een indicatie te geven van het aantal lessen dat wij denken dat je nodig hebt, is het verstandig om een gratis proefles aan te vragen. De voordelen van een proefles:

  • Kennismaking met je vaste rijinstructeur
  • Indicatie van het aantal autorijlessen, waarna jij een passend pakket kan uitkiezen

Moet ik mijn theorie halen voordat ik start met autorijlessen?

Wanneer je gaat starten met rijlessen is het niet noodzakelijk om je theoriecertificaat behaald te hebben. Wel is het verstandig om alvast te beginnen met leren van je theorie, dit geeft je namelijk vele voordelen met het autorijlessen in de praktijk! Het theoriecertificaat is 1,5 jaar geldig vanaf de dag dat je hem gehaald hebt. Het is dus handig om hier rekening mee te houden.

Het stappenplan naar jouw rijbewijs!

Tijdens de autorijlessen leer je erg veel en om het jou zo makkelijk en leuk mogelijk te maken, wordt alles stap voor stap aan je uitgelegd. In het begin zal je eerst inzicht krijgen in de lesauto. Hierna begin je met het ‘zelf rijden’. Zodra jij de auto goed onder controle krijgt, zal de focus steeds meer worden gelegd op de dingen om je heen. Denk hierbij aan verkeersborden en de regels. Uiteraard wordt alles meerdere keren uitgelegd. Uiteindelijk is het de bedoeling dat het rijden een routine gaat worden en dat jij tijdens je praktijkexamen zelfstandig kan rijden zonder hulp. Jouw vorderingen worden ook bijgehouden via een instructievorderingenkaart om jouw lessen zo effectief mogelijk te maken/houden.

Het halen van je rijbewijs

Na alle rijlessen komt het examen bij het CBR in zicht. Tijdens het praktijkexamen laat jij de examinator zien wat jij allemaal geleerd hebt tijdens je lessen. De examinator wil dat je zelfstandig, veilig en verantwoord rijdt. Het CBR examen duurt in het totaal 35 minuten. Als je geslaagd bent, mag je daarna eindelijk jouw rijbewijs gaan ophalen bij de gemeente!

Neem contact met op met Rijschool Moor!

Wil jij starten met rijlessen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Rijschool Moor logo
Rijschool Moor

Stel uw vraag

Autorijles

Rijschool Moor

Tekst - top punten
  • Vriendelijke instructeur.
  • Start al vanaf 16,5 jaar.
  • Goede persoonlijke begeleiding tijdens u autorijlessen. 
  • Rijopleiding op maat en in uw eigen tempo.
  • Kwalitatief goede rijopleidingen tegen een normaal tarief.
  • Vaste instructeur.
  • Een duidelijk beeld van de opleiding door dat we werken met een instructievorderingskaart.
  • Flexibele dagen en tijden.
Rijschool Moor logo
Rijschool Moor
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Tekst - Reviews highlights

Wat zeggen onze klanten?

Rijschool Moor logo
Rijschool Moor

Marvin Blom

Met Danny in de auto is het nooit saai. Altijd in voor een praatje en een grapje. Veel ezelsbruggetjes die je echt helpen met vooral de bijzondere verrichtingen.Van luchtig auto rijden naar de focus er vol op. Het kan allemaal!Hele fijne rijschool en veel succes in de toekomst.

Pim de Leeuw den Bouter

Na de eerste rijles was er al een klik. Niet alleen zijn de lessen heel leerzaam maar ook echt leuk! Danny is een spontane gozer die echt weet hoe hij het moet brengen. Ik heb nooit tegenzin gehad om te moeten lessen. Altijd leerzaam maar vooral heel leuk. Ook wanneer het moeizaam ging wist hij het goed en kalmerend te brengen. Ik heb een top tijd gehad bij je in de auto en ga dit ook zeker missen. Bedankt voor alle moeite en flexibiliteit in en rond de lessen. Hopen dat ik je nog is mag inhalen op de snelweg ;)

Romy

Wat een aanrader is dit!! Wil je leuke, leerzame en ook gezellige lessen dan ben je bij Danny aan het goede adres. Hij blijft altijd rustig, legt alles goed uit en stelt je vanaf moment 1 op je gemak. Bedankt voor alle lessen en zeker mega blij dat ik door jouw lessen mijn rijbewijs in 1x heb gehaald!

Lolitha

Vond het vanaf dag 1 al hele fijne rij instructeur, hij neemt de tijd voor je en stel je gerust achter het stuur, hij neemt alle tijd voor je en legt dingen goed uit, zal hem zeker aan raden

Joffrey Verschoor

Top rijschool, zeker aan te raden! Als je een rijschool zoekt met een aardige en leuke rijinstructeur moet je zeker bij moor komen! In 1x geslaagd, top!

Meer reviews
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-3
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-2
Rijschool-moor-lesauto-1
Rijschool-moor-lesauto-1

Copyright © 2021 Rijschool Moor | Voorwaarden | Site-Index | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Designpro.nl | Z-IM